MASTERCLASS STRATEGISCH ONDERHANDELEN

Trainings-eigenschappen

Data

April 2019

Duur

2 dagen, 5 dagdelen

Niveau

Masterclass

Kosten

€ 1150,00 ex BTW

Nieuw instrumentarium voor de ervaren onderhandelaar

Als u een onderhandelaar bent die het belangrijk vindt om te kunnen signaleren wanneer of bij welk onderwerp uw gesprekspartner (onbewust) spanning ervaart en wanneer dit niet gebeurt. Als u wilt kunnen anticiperen op het gedrag van uw gesprekspartner onder spanning, maar ook wilt weten hoe een effectieve werkrelatie op te bouwen. Dan geeft deze masterclass u nieuwe en unieke inzichten, gekoppeld aan een praktijkgerichte aanpak voor de onderhandelaar.
De innovatieve en op actueel wetenschappelijk onderzoek gebaseerde INSA-methode biedt u een instrumentarium dat uw onderhandelingskwaliteiten verder zal versterken. U zult nog meer in staat zijn om in tal van situaties het overzicht te behouden en gerichte interventies te doen.
Voor wie?
Deze training is vooral geschikt voor ervaren professionals, die vaak onderhandelen. De training wordt gegeven door Herman Ilgen, Managing Partner bij INSA en tevens ervaren onderhandelaar. Lees ook hieronder de ervaringen van deelnemers.

Inhoud

Tijdens de eerste dag leert u repeterende microbewegingen in het gezicht waar te nemen en wordt het theoretisch kader neergezet, zodat u inzicht krijgt in de betekenis van die microbewegingen. Uw eigen non-verbale communicatie komt ook aan de orde. U ziet dan welke invloed u zelf hebt op het proces.
Op de tweede dag komen de met die patronen samenhangende strategietypen en hun kwaliteiten en valkuilen aan bod. Ook leert u welk effect die patronen hebben op de interactie tussen mensen. Verder krijgt u praktische inzichten in het functioneren van de strategietypen in onderhandelingssituaties. Tussen de twee trainingsdagen door oefent u thuis en in de praktijk wat u tijdens de eerste dag hebt geleerd. U krijgt hiervoor oefenmateriaal opgestuurd. Op de tweede dag worden intensieve onderhandelingssimulaties met een ervaren trainingsacteur uitgevoerd.

Zo kunt u direct praktisch ervaren wat het effect is van de in de training geleerde aanpak.

 

 

“De masterclass van Herman Ilgen van INSA in strategisch onderhandelen heeft mij echt geholpen. De cursus heeft mij giga veel inzicht gegeven in het grootste struikelblok  bij moeilijke onderhandelingen, namelijk mijzelf. Door goed te begrijpen op welke momenten ik mijzelf soms in de weg zit bij onderhandelingen, hoe daarop voor te bereiden en hoe daar effectief mee om te gaan om resultaat te boeken is onbetaalbaar.
Herman Ilgen is een top onderhandelaar en ik kan iedereen, die met (lastige) leveranciers wil onderhandelen deze cursus aanraden.”

Jan Marko Silvius

IT Vendor Manager, Politie ICT

De Masterclass Strategisch Onderhandelen heeft mij direct inzicht gegeven op welke manier ik mijn competenties aanzienlijk kan verbeteren. de wetenschappelijke onderbouwing gecombineerd met uitzonderlijk praktische gereedschappen maken deze training van ongekend niveau. Ik heb hem reeds van harte aanbevolen in mijn netwerk

Marnix Hoekstra

CEO , Vripack