INSA oefenmiddagen (online)

Trainings-eigenschappen

Data
  • 22 september 2021 13:30 – 17:00
  • 26 oktober 2021 13:30 – 17:00
  • 19 november 2021 13:30 – 17:00
  • 2 december 2021 13:30 – 17:00
Duur

1 dagdeel

 

Niveau

Deelname mogelijk na de training “Door-zien en trefzeker handelen”.

Kosten

€ 125,00 ex BTW 

 

Online oefenen met de INSA methode

Als u de training “Door-zien en trefzeker handelen” en/ of andere vervolgtrainingen heeft gevolgd, kunt u de kennis en vaardigheid actief en scherp houden door oefenmiddagen te volgen. 

Inhoud

Tijdens deze middag analyseert u videobeelden met de trainer en met andere deelnemers. U leert tevens steeds sneller een INSA typering herkennen en conclusies te verbinden aan mogelijke interactiepatronen. Ook wordt er bediscussieerd welke interactie interventies mogelijk zijn. Na deze middagen zult u merken dat het analyseren steeds sneller gaat en u ook makkelijker in staat zult zijn om effectieve communicatie strategieen toe te passen.

 

“Dit is de beste training op het gebied van onderhandelingen die ik ooit gevolgd heb. Lijkt misschien overdreven, maar zo heb ik het ervaren. Innovatief, verfrissend en zeer bruikbaar in de praktijk. Aanvankelijk is het complex, maar dankzij de hands-on training en deskundigheid van Herman, sta je versteld van het resultaat.  Als credo geldt, oefening baart kunst.

Als mediator sluit ik nu aan op de behoeftes van mijn cliënten op basis van wat ik waarneem bij de gezichtspieren. Door gerichte interventies in te zetten ervaren cliënten minder stress en zijn eerder in staat daar over te praten waar het echt om gaat.”

Sandra Dekker

MfN Register Mediator

“Na de training in het INSA concept zijn wij als bureau het instrument gaan inzetten bij Ontwikkelingsgerichte assessments. De observatie en de typeringen geven, naast de door ons uitgevoerde testen en gesprekken een compleet beeld van een kandidaat.

Het INSA concept is een zeer welkome aanvulling en geeft een duidelijke meerwaarde, ook voor de kandidaten.

Herkenning, met name van het gedrag onder spanning, is vaak een eye-opener voor de mensen.

De training en opleiding van INSA voldoet in deze aan alle verwachtingen.”

Onno Knaack

Partner, Parere management partners:

De training Door-zien en Trefzeker Handelen heb ik als zeer leerzaam en interessant ervaren.

Voor mijn werk als psycholoog kan ik de praktische toepasbaarheid van deze training erg waarderen. Mooi vind ik het om te zien hoe je aan de hand van deze methodiek naar kwaliteiten, valkuilen en behoeften van mensen kunt kijken en daarmee weg blijft uit het oordeel.

Herman Ilgen heb ik leren kennen als een heel enthousiaste en bevlogen trainer die dankzij vele jaren ervaring met dit concept, de methodiek helder en met concrete praktijk voorbeelden duidelijk kan overbrengen.

Voor mij was het volgen van deze training een erg mooie kennismaking wat zorgde voor nieuwsgierigheid naar invloed van dit concept, vooral in de interactie.

Sara Makkenze

Universitair Docent faculteit Sociale Wetenschappen, Universiteit Leiden: